2017 National Gallery of Victoria Architecture Commission

July 11, 2017

Argall is very proud to have been have been able to structurally contribute to the innovative Cumulus Studio entry into this year's Architecture Commission Prize for the National Gallery of Victoria. The Cumulus Studio entry made the shortlist of the final five out of a total of 79 entries.

While it wasn't selected as the final winner, it fit the brief and made use of the space brilliantly and we congratulate Cumulus on their efforts.

We would also like to congratulate Retallack Thompson (and other architects) on their winning entry and wish them all the best with their installation for the coming summer.

 

 

Please reload

Our Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

 

Follow

Contact

1300 962 588

Address

31 Arden Street, 
NORTH MELBOURNE, VIC. 3051

©2017 by Argall. Proudly created with Wix.com